Monday, 2 May 2016

Heart Break Katanya

When dunya and creations BREAK-BREAK-BREAK you heart! No. You are not broken. You are not destroyed. Yes. You are stronger. You are higher.

Thursday, 14 April 2016

Achum! Alhamdulillah!

Bismillah.

Dalam tempoh hampir 4 bulan ni, memang banyak yang dah berubah. Salah satunya ialah rutin menulis. 


Tahun lalu, aku pasang niat untuk merajinkan diri menulis sekurang-kurangnya free writing atau jurnal kesyukuran. Tapi apa yang berlaku ialah sebaliknya. 

Monday, 30 November 2015

Back From Lalaland.

Back from Lalaland or whatsoever land. Back to reality. Unpredictable things happened today and it challenged my belief; in a positive ways.

Friday, 20 November 2015

Demi Tuhan, Jadilah Pemaaf

Bismillah. Pagi² macam biasa lah, Syaza jalan² kejap kat FB. Lepas tu nampak lah yang ni.

Wow. These are miracles. Sure He wants me to learn these now. 3 posts in a row cakap pasal related things.

1. Post dpd Kak As pasal marah bertempat pada waktu dan cara yang tepat. And ada FB Ads kat tengah tadi. Diikuti dengan ini: